REZERVACIONI SISTEMI ZA HOTELE, APARTMANE, VILE, STANOVE, SOBE…

  • Nudimo programe i aplikacije za hotele i apartmane. Rezervacioni sistem, booking engine i chanel menager za vaše apartmane, stanove, hotele i sobe.

Naš sistem vam omogućavaju znatno lakše poslovanje i evidencije kroz program ili aplikaciju.  Unosite rezervacije u sistem, imate evidencije, pokazujete raspoloživost apartmana, cijene, itd.

Ako koriste chanel menager  dobijate sve rezervacije u vašu aplikaciju preko različitih kanala prodaje. Ažuriranje je automatsko kroz sinhronizaciju sa bookingom i ostalim sajtovima za rezervisanje kao i vašeg ličnog sajta i strane koju mi nudimo uz pakete.

Takodje iz aplikacije podešavate cene i uslove na drugim kanalima prodaje, tako da Vam je samo jedna aplikacija potrebna za kompletno uredjivanje.

Može se integrirati booking engine i omugućiti gostima da sami odaberu i rezervišu smještaj, plate avans kreditnom karticom ili na drugi načine.

Uz paket dobijate i reklamu na sajtu i vidu premium oglasa.

Omogućeno je još dosta različitih korisnih opcija i praktično dobijate program za vodjenje hotela i apartmana uz štampanje računa, predračuna, unosa gostiju i različitih analiza i statistika.

Unapredite vaše poslovanje.

Pozovite nas da odaberemo način saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Informacije o marketingu –
064 616 69 79

apartmanimore.net@gmail.com

Agencija GORG