REZERVACIONI SISTEMI ZA HOTELE, APARTMANE, VILE, STANOVE, SOBE…

  • Nudimo rezervacioni sistem, booking engine i chanel menager za vaše apartmane, stanove, hotele, sobe.

Naš sistem vam omogućavaju znatno lakše poslovanje i evidencije kroz program ili aplikaciju.  Unosite rezervacije u sistem, imate evidencije, pokazujete raspoloživost apartmana, cijene, itd.

Ako koriste chanel menager  dobijate sve rezervacije u vašu aplikaciju preko različitih kanala prodaje. Ažuriranje je automatsko kroz sinhronizaciju sa bookingom i ostalim sajtovima za rezervisanje kao i vašeg ličnog sajta i strane koju mi nudimo uz pakete.

Takodje iz aplikacije podešavate cene i uslove na drugim kanalima prodaje, tako da Vam je samo jedna aplikacija potrebna za kompletno uredjivanje.

Može se integrirati booking engine i omugućiti gostima da sami odaberu i rezervišu smještaj, plate avans kreditnom karticom ili na drugi načine.

Uz paket dobijate i reklamu na sajtu i vidu premium oglasa.

Omogućeno je još dosta različitih korisnih opcija. (Možete isprobati besplatno neke od funkcija na primeru 1 apartmana koji je funkcionalan 1 godinu).

Takodje ako koristite rezervacioni sistem možete booking povereti našoj agenciji t.j ako neko rezerviše preko naše platforme platićete samo na tu rezervaciju ugovorenu proviziju.

Pozovite nas da odaberemo način saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Informacije o marketingu –
064 616 69 79

apartmanimore.net@gmail.com

Agencija GORG